Search

BCR-InnovX, nou accelerator de business: parteneriat cu UiPath și avantaje mari pentru participanți

Acceleratorul BCR-InnovX este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii.

În program vor fi selectați, în mai multe etape, 25 de actuali și viitori antreprenori împărțiți în trei categorii – Grinders (cifra de afaceri de 0 euro - 100.000 de euro), Start-ups (cifra de afaceri de 100.000 euro - 1 mil. euro) și Scaleups (1 mil. euro – 2,6 mil. euro). Acceleratorul are o curriculă adaptată companiilor cu potențial de scalare internațională și o rețea globală de parteneri și mentori cu experiență în astfel de program.

Banca Comercială Română pornește, astfel, oficial înscrierile pentru prima cohortă a Acceleratorului BCR-InnovX, un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Startup Grind in partnership with Google for Startups, Mindspace și European Center for Services Investments and Financing (ECSIF).

sursa: https://start-up.ro/bcr-innovx-nou-accelerator-de-business-avantaje-pentru-participanti/


91 views0 comments

Subscribe Form

In 2021, BCR will cover the costs for all the scholarships allocated to the entrepreneurs in this project, the logistics courses, and costs, without requiring equity in the companies selected in the program.

Mindspace Business District, Globalworth Campus A, 8A, Bd. Dimitrie Pompeiu, Bucharest, Romania

©2021 by InnovX